Economia Circular
22450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22450,bridge-core-2.7.6,qode-social-login-2.0.2,qodef-re-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qodef-pricing-package-page,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Repensem, reutilitzem, reformem, reconstruïm i reduïm l’impacte mediambiental dels processos d’obra mitjançant la deconstrucció.
Ho fem de forma sostenible, social i circular.

Innovem introduint l’economia circular a les activitats de construcció i reformes.
Ho fem mitjançant la formació i potenciant la inserció laboral al nostre equip.

Generem noves oportunitats d’ocupació a joves en risc d’exclusió mitjançant la formació dels professionals de SaóRefomes.

Valorització, recollida selectiva i reutilització de materials a les nostres reformes per generar la seva circularitat: gestor de runes, deixalleria i planta de reciclatge.

La nostra prova pilot en deconstrucció s’ha portat a les obres i així, hem pogut generar les aliances necessàries per al projecte.

Reduïm l’impacte mediambiental dels processos d’obra mitjançant la deconstrucció, des de les òptiques tècnica, ambiental, econòmica i de processos de l’equip.

T’oferim la nostra experiència i assessorament en la reducció de l’impacte mediambiental en els processos d’obra.

Un projecte de:
Un projecte de:
Col·labora:
Amb el suport de:
Promou i finança:
Un projecte de: