Fem neteja
22223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22223,bridge-core-2.7.6,qode-social-login-2.0.2,qodef-re-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qodef-pricing-package-page,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
Propòsit

Netejar espais per construir futurs amb igualtat d’oportunitats.

Analitzem les necessitats de empreses, organitzacions i particulars per oferir les millors solucios pels seus espais.

El nostre propòsit és generar llocs de treball, generant oportunitats laborals de persones en situació de vulnerabilitat i impulsant l’economia local.

Ho fem amb un tracte personalitzat i proper.

Serveis

T’oferim la nostra experiència i assessorament en:

Oficines i locals / Comunitats de veïns / Finques / Equipaments públics / Finals d’obra

Equip

Som un equip format per professionals del sector.

Oferim un tracte personalitzat i proper

Olga

Coordinació

Teresa

Supervisora de neteja

Hayat

Tècnica de neteja

Encarna

Tècnic de neteja

Alexa

Tècnica de neteja

Impacte social

SaóPrat empresa social és un projecte de l’Associació SaóPrat, que té la finalitat de facilitar la integració social de joves en situació de vulnerabilitat.

El contracte a l’empresa  incideix directament en els factors que poden millorar significativament la ocupabilitat de dones i joves, adquirint competències i autonomia.

Durant el temps de contractació es generen processos de capacitació generant experiències d’èxit que apoderin a les persones, primer amb orientació i formació i després realitzant una feina real en un entorn protegit, per finalment acompanyar la sortida al mercat laboral.